watdoenwe
Loader


Auto verkoop

Door onze passie en vakkennis kunt u bij ons steeds terecht voor een betrouwbare occasiewagen. Zowel op bestelling als in stock. Ook voor nieuwe wagens kunt u altijd een vrijblijvende prijsofferte laten maken. 
Wij hechtten er veel belang aan dat de juiste wagen bij de juiste klant terecht komt. Alleen zo kunnen wij u de beste service geven. Tevens op alle wagens is er ook 1 jaar wettelijke garantie die wij volledig voor onze eigen rekening nemen. 
Ook doen wij de Overname van jullie huidige wagen aan een correcte en eerlijke prijs. 

autoverkoop
werkplaats
Werkplaats

Wij beschikken over een eigen werkplaats met alle moderne technologie om anno 2020 aan uw voertuig het nodige onderhoud, herstellingen en carrosseriewerken uit te voeren. Samen met mijn trouwe medewerker David Bertrant, die 25 jaar ervaring heeft, doen wij het nodige om onze klanten te bedienen naar jullie wensen. 

Ook voor herstellingen van niet bij ons aangekochte wagens kunt steeds bij ons terecht.  Alle merken zijn welkom.

Depannage

Wij beschikken over een eigen depannage die u uit de nood helpt 24/7. Deze is steeds tot uw dienst!

depannage
tankstation
Tankstation

Bij brandstoffen De Cuyper kan u steeds terecht voor kwalitatieve brandstoffen voor uw wagen, dit met BC. Bent u zelfstandig? Dan kan u gebruik maken van een gepersonaliseerde tankkaart, deze is volledig kostenloos. U ontvangt dan om de 15 dagen een gedetailleerde factuur in de bus. 

Self-carwash

Autobedrijf De Cuyper beschikt over zijn eigen self-carwash, deze splinternieuwe self-carwash is perfect om snel uw wagen te reinigen. Deze is altijd open waardoor u op eender welk tijdstip uw wagen kan komen schoonmaken.

carwash
to top
Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.
Accepteer geselecteerde cookies